X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Lediga tjänster

Är du intresserad av att arbeta på Lif? När vi utlyser en tjänst publicerar vi den här. 

Lif söker en medicinskt sakkunnig

Vi söker en medicinskt sakkunnig för att stärka Lifs medicinska expertis och samarbetet med hälso- och sjukvårdens beslutsfattare. Tillsammans med Lifs medlemmar och kollegor kommer du driva viktiga policyfrågor för att öka omvärldens förståelse för värdet av medicinsk innovation och läkemedel. Uppdraget kräver en djup förståelse för hälso- och sjukvården och förmåga att etablera och underhålla relationer för att säkerställa att Lif förblir en relevant partner till det svenska hälso- och sjukvårdssystemet och inom life science-sektorn.

Läs mer om tjänsten

Lif söker Compliance officer

Vi söker en Compliance Officer som ska stödja och företräda läkemedelsbranschen i frågor rörande etik och compliance. Som Lifs Compliance Officer är du en nyckelspelare som, utöver att verka för regelefterlevnad, bidrar i viktiga frågor som att framtidssäkra branschens etiska regelverk och att utveckla förtroendeskapande samverkansformer och partnerskap.

Läs mer om tjänsten