X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Fass och Lif deltar på Vitalis – Nordens ledande e-hälsomöte

12 maj 2023
Illustration moln

Fass presenterar sin nya app Fass Vård på Vitalis den 23–25/5, en mässa för digitala lösningar inom vård och omsorg. Där kommer de att ha dialog med deltagarna om deras behov av läkemedelsinformation och hur appen kan utvecklas ytterligare.

På Vitalis kommer Fass att visa upp sin nya app "Fass Vård" som riktar sig till vårdpersonal. Appen har nya funktioner som ger snabbare läkemedelsinformation. Under mässan kommer de att ha dialog med deltagarna om deras behov av läkemedelsinformation och hur appen kan utvecklas ytterligare för att möta dessa behov. Fass kommer också att informera om sina pågående och framtida samarbeten samt nyheter som är på gång. De anordnar även ett tillfälle för de som är intresserade av att diskutera utvecklingsmöjligheter för deras API och tekniskt prova det.

Gunilla Englund, digitaliseringsexpert på Lif och affärsutvecklingsansvarig på Fass deltar i programpunkten ”Nyttan med hälsodata: Här och nu, och i framtiden” tillsammans med Jenni Nordborg, chef för internationella relationer på Lif och Nasim Bergman Farrokhnia från E-hälsoläkarföreningen.

Välkommen till vår monter B05:12.

Läs mer om programmet på Vitalis informationssidor