X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Hur står det till med e-hälsan i Sverige?

27 maj 2021 kl. 09.00–10.00
Digitalt
Anordnas av: Lif
Sista anmälningsdatum: 26 maj 2021

Intresset för digitalisering ökar hos läkemedelsföretagen och Lifs senaste mätning pekar på en stark tilltro till e-hälsans möjligheter – parallellt med utvecklingen av nya läkemedelsbehandlingar ökar fokuset på digitala tjänster. Och i Sjukvårdssverige som helhet är e-hälsa en självklar komponent i arbetet med att förbättra såväl kvaliteten som tillgängligheten och skapa en mer effektiv vård med patienten i centrum.

Men hur ser läkemedelsföretagens arbete med e-hälsa ut rent konkret och hur kan branschen bidra till sjukvårdssystemets omfattande digitaliseringsarbete? Hur skapar alla inblandade aktörer rätt förutsättningar tillsammans? Den 27 maj får vi patienternas, regionernas och företagens syn på behoven och möjligheterna.

Medverkande

Patrik Sundström, chief digital officer, SKR

Sara Riggare, forskare och spetspatient

Ragnar Lindblad, ansvarig för Framtidens vårdinformationsmiljö, VGR

Jenny Wileen, e-marketing manager på Sanofi

Mattias P Andersson, business relationship manager på AstraZeneca

 

Moderator: Magnus Lejelöv, Lif

 

Till anmälan

 

Teamslänk