X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

För vår överlevnad - rent vatten och vaccin

26 januari 2021 kl. 12:00-13:00
Digitalt
Anordnas av: Folkhälsodalen

Efter rent vatten är vaccin det som gjort mest för att förhindra sjukdomar i världen. I regeringens folkhälsomål 7 står, ”Samhällets skydd mot smittsamma sjukdomar måste bibehålla en hög nivå för att inte de framsteg som gjorts i fråga om att minska förekomsten av smittsamma sjukdomar ska gå förlorade. Insatser för att förebygga smittspridning är en del av folkhälsoarbetet och därmed viktigt för att nå det övergripande folkhälsomålet. Gott skydd mot smittspridning ska därför utgöra ett särskilt målområde”

I dessa tider av pandemi är det viktigare än någonsin att alla arbetar för att nå folkhälsomålet, pandemin har visat att det verkligen går att finna snabba och säkra lösningar när alla gemensamt arbetar mot samma mål. Vad kan vi dra för lärdomar av corona ur ett nationellt, professionellt och industriellt perspektiv?

Deltagare:

Bengt Mattson, sakkunnig policy på LIF
Camilla Waltersson Grönvall, socialpolitisk talesperson för (M) samt
ledamot i Socialutskottet
Karin Båtelson, ordförande i Sjukhusläkarna samt vice ordförande i
Läkarförbundet
Kerstin Falck, Head of Corporate Affairs & Patient Health Impact

Samtalsledare: Petter Odmark, analyschef Re-Think

 

Inbjudan som pdf.

 

Till anmälan.