X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Webbinar: Vaccin mot coronavirus

11 juni 2020 kl. 11.00-11.45
Webbinar
Anordnas av: LIF
Kontaktperson:

Peter Leander, peter.leander@lif.se

Under våren bjuder LIF – de forskande läkemedelsföretagen in till flera live-webbinar om hur läkemedelsbranschen arbetar med att bistå hälso- och sjukvården under coronapandemin.

Den 31 januari diagnosticeras det första svenska fallet på länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Dagen efter, den 1 februari ger WHO sjukdomen namnet covid-19 och den 11 mars klassar de utbrottet som en pandemi. Runt om i världen har det därefter genomförts enorma ansträngningar för att förhindra spridningen av coronaviruset samt att vårda dem som drabbats. Det enda som kan skydda oss mot coronavirusets framfart är vacciner. Nu ställs allt hopp till forskningen.

Det tredje och sista seminariet i denna webbinarserie handlar om Sveriges tillgång till vacciner, företagens utvecklingsarbete och förberedelsearbete i regioner inför vaccinering. 

Innehåll: Diskussion om Sveriges tillgång till vacciner, företagens utvecklingsarbete, och förberedelsearbete i regioner inför vaccinering. 

Ingen föranmälan krävs.
Gå in på denna länk torsdag 11 juni kl 11.00.