X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Modern och framtida vård - Genterapi

11 december 2019 kl. 16.00-17.00
Kungsgatan 18
Anordnas av: Reform Society
Sista anmälningsdatum: 5 december 2019
Kontaktperson:

billie.pettersson@re-think.se

Reform Society bjuder in till en serie eftermiddagsträffar med teman kring möjligheter och utmaningar i modern och framtida vård. Första tillfället är onsdagen den 11 december och handlar om Genterapi. Eftermiddagen startar med seminarium mellan 16:00 – 17:00 och avslutar med mingel på Reform Society på Kungsgatan 18.

Program

Moderator: Billie Pettersson, Senior konsult på Re-Think.

Petter Odmark, Byråchef på Re-Think: Introduktion.

Anders Blanck, VD Läkemedelsindustriföreningen: Vilka möjligheter och utmaningar ser du från din horisont? Hur förbereder vi oss för dessa terapier?

Helene Hellmark Knutsson (S), Riksdagsledamot Näringsutskottet: Hur kan vi ta vara på de nya genterapierna för att stärka Sverige som en nation i framkant för innovationer?

Lise Lott Eriksson, Ordförande för Blodcancerförbundet: Vilken betydelse har dessa terapier för patienterna? Vad är de viktigaste frågorna som bör lösas utifrån ett patientperspektiv?

Douglas Lundin, Chefsekonom, TLV: Vad är utmaningarna med utvärdering av genterapier?

Paneldebatt med aktiv publik: Hur förbereder vi oss för att dra nytta av potentialen i dessa läkemedel och vad är utmaningen i utvärdering, finansiering och betalningsmodellen?

 

Läs mer och anmäl dig på Reform Societys klubbens hemsida.