X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

DN Konferens: Life Science

29 maj 2019 kl.
Courtyard by Marriott, Stockholm
Anordnas av: DN tillsammans med Dagens Medicin
Kontaktperson:

Eventets hemsida 

Life science-industrin står inför ett paradigmskifte där digital teknik ökar möjligheten att rädda liv. Samtidigt möter branschen utmaningar i kompetensförsörjning och svårigheter att attrahera kapital. Det finns en enorm potential att göra Sverige långsiktigt konkurrenskraftigt inom life science om vi ökar innovationstakten, och tillvaratar den kunskap som idag finns inom akademi, näringsliv och hälso- och sjukvård. Nu träffas branschen för att belysa de förändringar som krävs för att säkra Sveriges position som framstående life science-nation.

Dagens Nyheter arrangerar tillsammans med Dagens Medicin denna konferens för att understryka det samhälleliga perspektivet och attrahera politiska beslutsfattare för att föra en dialog om Life Science framtid i Sverige.

Under en fullspäckad dag får du ta del högaktuella ämnen i form av intressanta praktikfall, paneldiskussioner och framgångsrika samverkansprojekt.

LIFs Anders Blanck deltar i slutpanelen "Vad krävs för att Sverige ska vara en framstående life science nation?".