X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Nätverksmöte: Pharma meets e-Health

13 november 2017 kl. 14.00-18.00
City Life - Konferens och möten, Sveavägen 63, plan 1, Stockholm
Anordnas av: Swecare, LIF, Leading Healthcare
Sista anmälningsdatum: 9 november 2017
Kontaktperson:

Nima Jokilaakso, Project Manager Swecare, nima.jokilaakso@swecare.se

Medlemsbolag som verkar inom e-hälsa bjuds in på nätverksmöte med forskande läkemedelsbolag. Vill du förstå bättre och samarbeta mer med läkemedelsbolag i Sverige så har du nu via LIF och Swecare en möjlighet till att nätverka och presentera ditt bolag.

Eftermiddagen börjar med introduktion av Karolina Antonov, LIF och Nima Jokilaakso, Swecare om de initiativ inom e-Hälsa som finns i respektive organisation, och syftet med dessa. Därefter presenterar Hans Winberg på Stiftelsen Leading Healthcare slutsatserna från rapporten "de tio förbudsorden". Det handlar om de Tio saker som vi INTE ska göra för att underlätta digitaliseringen och därmed skapar förutsättningar för vården och omsorgen att bli bättre och effektivare. Därefter samlas vi i blandade grupper för rundabordssamtal för prioritering av vilken/vilka förbudsord som är viktigast för svenska läkemedelsbolag och e-Hälsobolag, och där effekten av en förbättring är både stor och sannolik att drivas igenom.

Efter att ha blivit varma i kläderna rundar vi av med speed-dating och mingel, med målet att lära känna varandra och bidra till att identifiera och lösa bolagsspecifika utmaningar tillsammans över industrigränser.

AGENDA

Presentationer

  • Kort intro av LIF och Swecare
  • Presentation av Leading Healthcare ('de tio förbudsorden')

Rundabordssamtal

  • Prioritera
  • Redovisa gruppens förslag

Speed Dating

  • Vad kan du erbjuda?
  • Vad söker du hjälp med?

Mingel

Så vill du förstå bättre och samarbeta mer med läkemedelsbolag i Sverig ska du delta på denna nätverksträff!

 

Till anmälan.