Temadag – Reklamationer & Indragningar

17 mars 2015 kl. 09.00 – 16.15. Inkl. lunch.
Westmanska Palatset ”Bryggarkungen”, Holländargatan 17, Stockholm
Anordnas av: LIF
Sista anmälningsdatum: 24 februari 2015
Pris 800 SEK exkl. moms för heldag inkl. lunch. 500 SEK exkl. moms för halvdag (antingen förmiddag t.o.m. lunch eller eftermiddag fr.o.m. lunch) inkl. lunch. Kostnaden faktureras i efterskott.
Max antal deltagare: 70
Kostnadsfri avbokning senast: 24 februari 2015
Kontaktperson:

Matilda Holst, matilda.holst@lif.se, 08-462 37 35.

Varmt välkommen till en temadag om reklamationer och indragningar av läkemedel. Dagen anordnas av den s.k. ARI-gruppen (Arbetsgruppen för Reklamationer och Indragningar). 

Förmiddagen är främst en grundläggande Röda webben-utbildning i rutiner och lagstiftning om reklamations- och indragningshantering. Vi får också förståelse för gränsdragningen mellan reklamationer och biverkningar. Eftermiddagen ger oss olika perspektiv från försäljningen av receptfritt i dagligvaru- och servicehandel, samt vilka utmaningar som finns för små oberoende apotek. Utöver detta får vi veta mer om skillnader och likheter i hanteringen av reklamationer och indragningar för läkemedel, kosmetika och medicinteknik.

Kursen vänder sig till medarbetare inom hela distributionskedjan av läkemedel, från läkemedelsindustri till försäljning i apotek och butik, med intresse för reklamations- och indragningshantering av läkemedel.

Program som pdf.