Kalendarium

Här finner du information om våra kommande utbildningar och seminarier. Här listas även ett urval av evenemang där någon från LIF deltar som talare eller paneldeltagare.

27
nov
27 nov Bygget Norrlandsgatan 11, Stockholm

Anders Blanck deltar i panelen vid Cancerdagen 2018. Hur ska framtidens cancervård hanteras inom primärvården och hur kan allmänläkare i primärvården spela en nyckelroll för tidig upptäckt av cancer? Diskussioner från hur patienträttigheter ska bli reella till individanpassad cancerbehandling.

21
nov
21 nov Medicon Village Scheelevägen 2, Lund

Ett strategiskt arbete pågår både regionalt och nationellt om hur Sverige ska bli internationellt ledande inom Life Science. För att Sverige ska bli attraktivt internationellt krävs nära dialog och samarbete. LIF deltar i paneler.

29
nov
29 nov 7A Centralen, Vasagatan 7, Stockholm

Den 9 februari 2019 träder Europas nya lagstiftning i kraft gällande att minska risken för att förfalskade läkemedel kommer in i den legala läkemedelskedjan och på så sätt stärka patientsäkerheten. I vår sista temadag belyser vi de frågeställningar som kvarstår samt hur implementeringsarbetet har fortskridit. Anita Finne Grahnen, e-VIS deltar i panelen.

6-7
feb
6 - 7 feb Clarion Hotell Malmö Live, Dag Hammarskjölds Torg 2, Malmö

"Värdet av kliniska studier" är årets tema på Nationell konferens om kliniska studier som arrangeras den 6-7 februari 2019 i Malmö. LIFs Maria Fagerquist deltar i programmet.

26-27
mar
26 - 27 mar Svenska Mässan, Göteborg

Nationell Biobankskonferens arrangeras av Biobank Sverige och lyfter bland annat digitalisering och de senaste innovationerna inom biobankning, berättar om regeringens life science satsning samt om lagar och regler som påverkar området.