Kalendarium

Här finner du information om våra kommande utbildningar och seminarier. Här listas även ett urval av evenemang där någon från LIF deltar som talare eller paneldeltagare.

18-19
nov
18 - 19 nov Radisson Blu Plaza Hotel Oslo

En unik möjlighet att träffa representanter från tillsynsmyndigheter och andra experter inom klinisk forskning. Lyssna på de senaste nyheterna och aktuella trender och nätverka med professionella kollegor från Norden. LIF är medarrangör.

19-21
nov
19 - 21 nov City Conference Centre, Stockholm

Prioriteringskonferensen är en mötesplats för dig som arbetar med prioriteringar inom hälso- och sjukvård på ett eller annat sätt och ett forum för kunskapsutbyte. LIFs VD, Anders Blanck, deltar i en programpunkt om Läkemdelsutredningen.

15
nov
15 nov City Life - Konferens och möten

Inbjudan till öppet projektmöte för information och dialog. Mötet vänder sig till aktörer med intresse för Swelife ATMP och andra strategiska projekt och satsningar, vårdens beslutsfattare, SME och större företag som inte medverkar i projektet, företrädare för myndighetsperspektiven och forskare inom området.

3
dec
3 dec Medicon Village, Lund

Dagens medicin arrangerar i samarbete med LIF, Region Skåne och Medicon Village, MedInnovation Skåne 2018. Välkommen på ett spännande heldagsseminarium för dig med intresse för Life Science, klinisk forskning och innovation i sjukvården.

10
dec
10 dec Stockholm Waterfront

Teman för Pharma Outsourcing i år är bl a erfarenheter av användning av CROs och outsourcing av preklinisk forskning och fas I. LIFs VD Anders Blanck deltar.