X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

7 maj 2024 kl. 16.00–18.00
City Life, Sveavägen 63, Stockholm
Anordnas av: Lif
Sista anmälningsdatum: 2 maj 2024
Pris: Gratis
Max antal deltagare: 100
Kontaktperson:

Peter Leander: peter.leander@lif.se

Anna Holmström: anna.holmstrom@lif.se

Lifs EU-valspodd och bar 7 maj

När det är val till EU-parlamentet står mycket på spel. De segrande kandidaterna kommer att få stor makt över samhällsutvecklingen i Sverige de närmaste åren. Välkommen när Lif spelar in en poddserie inför en livepublik, med bar och AW-mingel.

Där kommer partikandidater, debattörer och valexperter att diskutera de hetaste frågorna inom sjukvård, hållbarhet och tillväxt med den innovationstunga läkemedelssektorn som motor. Allt med sikte på att stärka Sveriges röst i Bryssel – för det som händer i EU har en direkt inverkan här.  

Innan och efter varje poddinspelning är baren öppen för alla som vill ta ett glas och diskutera EU-politik. Vi bjuder på dryck och tilltugg.

Medverkande

Jessica Polfjärd (EU-kandidat för Moderaterna), Svante Linusson (EU-kandidat för Centern), Heléne Frizton (EU-kandidat för Socialdemokraterna) och Jenni Nordborg (chef för internationella relationer, Lif).

Program

Baren öppnar 16.00 

Poddinspelning 16.15–17.00 

Bar och mingel 17.00–18.00

Anmälan

Anmäl dig här senast kl. 11.00 den 2 maj.