X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Fass har lanserat ny app – "Fass Vård"

16 juni 2023
Hand som håller mobil med Fass vårdapp

Lifs läkemedelsinformationstjänst – Fass, har nyligen lanserat appen ”Fass Vård”, som riktar sig mot vårdprofessionen. Appens nya funktioner ger enklare åtkomst till läkemedelsinformation och svarar även på omvärldsläget och eventuella krissituationer genom appens offline-funktionalitet. Appen finns till för vårdpersonal som behöver pålitlig läkemedelsinformation för att fatta snabba och välinformerade beslut. ”Fass Vård” finns nu tillgänglig för nedladdning på både Google Play och App Store.

”Fass Vård” erbjuder användarna nya funktioner och förbättringar jämfört med den tidigare appen. ”Fass Vård” är en viktig resurs för både vårdpersonal och farmaceuter i deras dagliga arbete. Genom appens funktioner möjliggörs snabb och enkel åtkomst till läkemedelsinformation, även när internetuppkoppling saknas. Genom att erbjuda ”Fass Vård” vill vi underlätta för vårdpersonal att hålla sig uppdaterade om läkemedel, interaktioner och andra relevanta faktorer som är avgörande för en säker och effektiv behandling av patienter.

– Appens nya funktioner förenar kunskap och tillgänglighet på ett sätt som ger trygghet och effektivitet för vårdgivare, och banar vägen för vårt utvecklande av framtida digitala tjänster där hälsa och teknologi går hand i hand, säger Elin Svedin, projektledare Fass.

Fass är en viktig samhällsaktör som bidrar till en bättre folkhälsa genom att ge korrekt och uppdaterad information om läkemedel, vi kommer också fortsätta att förse alla våra målgrupper med den läkemedelsinformation de behöver på ett snabbt och enkelt sätt. Vi är stolta över att kunna erbjuda denna app till vårdpersonal och farmaceuter, och vi ser fram emot att fortsätta utveckla och förbättra våra digitala tjänster för att stödja en högkvalitativ och patientcentrerad vård i Sverige.

Läs om appens funktioner på Fass.se

Ladda ner ”Fass Vård” via Google Play eller App Store.

Foto på kontaktpersonen
Elin Svedin Projektledare och Verksamhetsspecialist Fass. Mammaledig.

Projektledare och Verksamhetsspecialist Fass
Mammaledig