X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

IVDR Summit

18 november 2021 kl. 09.00–17:00
Digitalt
Anordnas av: Swedish Labtech
Pris 795 kr
 

Med mindre än ett år kvar tills det nya regelverket för medicintekniska produkter för In Vitro Diagnostik (IVDR) träder i kraft, kvarstår många frågetecken och ännu råder osäkerhet kring såväl implementeringen som dess konsekvenser på marknaden.

Under IVDR Summit riktas ljuset mot de viktigaste frågorna och farhågorna kring det nya regelverket. Vad är det som ändras? Vilken påverkan får detta på aktörerna på marknaden? Vilka konsekvenser kan det leda till i samhället? Vilka utmaningar kvarstår och hur kan dessa mötas?

Dagen bjuder på föreläsningar med högaktuell information och blandas med intressanta panelsamtal. Tillsammans med experter, myndigheter och företrädare för såväl industrin som hälso- och sjukvården diskuterar vi konsekvenser, utmaningar och vägen framåt!

Lifs Dag Larsson deltar i programmet.

 

Till program och anmälan