X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Sista avsnittet i poddserien om läkemedelsbrist

26 oktober 2023
Malin Parkler, Bengt Mattson och Johan Färnstrand

Sista avsnittet i "Läkemedelsbristen – finns det någon lösning?" är här. Lifs handlingsplan mot läkemedelsbrist som nämnts serien igenom har nu lanserats och vi tittar närmare på förslagen för att trygga tillgången till mediciner.

Om avsnittet

Lifs vd Johan Färnstrand och ordförande Malin Parkler, till vardags vd på Pfizer, gästar avsnittet för att diskutera åtgärdsförslagen. Turen har också kommit till företagens perspektiv på läkemedelsförsörjning: Hur arbetar branschen med att förebygga och hantera restanmälningar och bristsituationer i sin dagliga verksamhet? Och hur ska Sverige upprätthålla en robust läkemedelsförsörjning till apotek och sjukvård?  

Programledare: Bengt Mattson, Lifs expert på läkemedelsförsörjning. 

Lyssna på Podbean och de vanliga poddplattformarna. 

Tidigare avsnitt i serien

Avsnitt ett på Podbean 

Avsnitt två på Podbean 

Avsnitt tre på Podbean