Vårdens Viktiga Vägval #3 Vägen till en kunskapsstyrd hälso- och sjukvård

16 november 2020 kl. 12.00-13.00
Digitalt och fysiskt på City Life
Anordnas av: Lif
Sista anmälningsdatum: 15 november 2020
Kontaktperson:

Peter Lenader, peter.leander@lif.se

Välkommen till Lifs digitala träff som varje månad bjuder in till spännande samtal om Vårdens Viktiga Vägval. Förkortningar som AI, VR, ATMP, DNA, FaR samt människors nya beteenden förändrar hur vård ges och fås i framtiden. Vi vill veta mer om huret, vadet och näret. Vi livesänder våra samtal där du samtidigt har möjlighet att chatta och ställa frågor. Hoppas vi ses och kan föra en spännande dialog om Vårdens Viktiga Vägval.

Vårdens Viktiga Vägval #3

Deltagare: Lise-lott Eriksson, Ordförande Blodcancerförbundet, Anna Starbrink, Ordförande Hälso- och sjukvårdsnämnden Region Stockholm, Mats Bojestig, Ordförande för styrgruppen Kunskapsstyrning i samverkan och hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Jönköpings, Lena Hellberg, särskild utredare i utredningen Sammanhållen kunskapsstyrning 

Anmälan: Sker via denna länk senast 12 november.

Mötet är kostnadsfritt!