Kalendarium

Här finner du information om våra kommande utbildningar och seminarier. Här listas även ett urval av evenemang där någon från LIF deltar som talare eller paneldeltagare.

21-22
aug
21 - 22 aug Varbergs Kusthotell, Nils Kreugers väg 5, Varberg

LIFs VD Anders Blanck deltar under rubriken "Att forska sig till ett hälsosammare liv" när Livsplats Sverige bjuder in till två dagars seminarium.

24
aug
24 aug Svea Konferens, Lokal: Stockholm, Holländargatan 10, Stockholm

Tillsammans med berörda myndigheter bjuder vi in till informationsmöte kring EU-förordningen Kliniska prövningar och den svenska implementeringen.

6-7
sep
6 - 7 sep Aula Medica, Stockholm

Nationell konferens om kliniska studier är en årlig mötesplats för kunskapsutbyte och nätverkande och riktar sig till dig som arbetar inom akademi, hälso- och sjukvård
och industri.

7-8
sep
7 - 8 sep Grand Hotel, Lund

Årets IHE Forum har rubriken "Från utfall till värde – Att mäta och betala för hälsa" och går av stapeln den 7 september. Karolina Antonov, analyschef på LIF, deltar i debatten om betalningsmodeller.

20-21
sep
20 - 21 sep Stockholmsmässan

Fyra institutioner står bakom den nya konferensen: Karolinska Institutet, Stockholms Universitet, SLL och Stockholms Stad. 

4
okt
4 okt Kreugersalen,Tändstickspalatset

Dagens Medicin arrangerar seminarium under rubriken " Spetsa öronen - och vässa budskapet!" den 4 oktober 2017.

26
okt
26 okt Nordic Light Hotel, Vasaplan 7, Stockholm

NUL, Nätverket för upphandling av läkemedel, arrangerar ett seminarium riktat till alla med intresse för läkemedelsupphandling.

7-8
nov
7 - 8 nov Quality Globe Hotel i Stockholm

Årets tema för Läkemedelskongressen är "Professioner i samverkan för en bra utveckling och användning av läkemedel". Kongressen genomförs i Stockholm 7-8 november och gästas bland andra av Sjukvårdsminister Gabriel Wikström.