X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Lilla Almedalen: Arena Tillsammans

23 juni 2020 kl. 15.00-17.00
Webbinar
Anordnas av: LHC och LIF

Arena_tillsammans_Red liten.png

Stiftelsen Leading Health Care och LIF – de forskande läkemedelsföretagen Coronaanpassar vårt traditionella ”Inför Almedalen”-möte med att genomföra ett digitalt Lilla Almedalen.

Omställning i coronas fotspår

Nära, Tidig, Olik, Mellan. Det är teman som vi hade tänkt ha måndag till torsdag i Visby. Vi plockar nu några russin ur kakan och bjuder in sjukvårdspolitiker från riksdagspartierna att ställa frågor kring dessa teman och hur de relaterar till framtidens hälsa, vård och omsorg. Förstås tiltat – eller accentuerat? – av den pandemi och dess överväldigande återverkningar på såväl samhället i allmänhet som vården och omsorgen i synnerhet.

Du träffar bland andra Inger Ros från Riksförbundet HjärtLung, Lise Lidbäck, ordförande i Neuroförbundet, Anders Blanck från LIF och Hans Winberg från LHC. Acko Ankarberg Johansson ordförande Socialutskottet (KD), Karin Rågsjö ledamot Socialutskottet (V), Lina Nordqvist, ledamot i Socialutskottet (L), Marie Morell, ordförande i Hälso- och sjukvårdsdelegationen SKR (M) och Malena Ranch. Regionråd Uppsala (MP).

Deltagare.png

Arena Tillsammans är ett gemensamt initiativ från LHC där vi gemensamt vill skapa ett Almedalen Classic. Vi kommer till Visby vad det lider, men dialogen kan inte vänta!

Välkommen till spännande spaningar som kommer att leva långt in i höstens arbete och längre!

Hans Winberg, Generalsekreterare LHC och Anders Blanck, VD LIF

 

Inbjudan som pdf.

 

Länk till webbinariet.

 


Partners i Arena Tillsammans:
Takeda, Naturvetarna, Reumatikerförbundet, Fysioterapeuterna, Min Doktor, Swedish Medtech, Nätverket mot cancer, Riksförbundet HjärtLung, Janssen, DiOS, Sällsynta diagnoser, Vårdförbundet, LIF – de forskande läkemedelsföretagen.