X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Nationell konferens om klinisk forskning

14 – 15 april 2015 kl.
Svenska Mässan
Anordnas av: Kommittén för nationell samordning av kliniska studier, vid Vetenskapsrådet

Konferensen ska ge inspiration men också verktyg och kunskap du kan ha nytta av i ditt dagliga arbete. Årets tema är Starka tillsammans - från idé till verklighet och tar avstamp i Ingrid Petersons utredning om vikten av nationell samordning för kliniska studier. Arrangörerna bjuder in till diskussion och nätverkande kring hur vi gemensamt tar steget vidare från idé till verklighet.

För första gången arrangeras konferensen av Kommittén för nationell samordning av kliniska studier, vid Vetenskapsrådet i samarbete med Stockholms Läns Landsting, Region Skåne, Norrlandslandstingen, Uppsala-Örebro regionen, Forum Sydost och Västra Götalandsregionen. Värd för i år är Gothia Forum för klinisk forskning, Västra Götalandsregionen. LIF är samarbetspartner. Det här är en utveckling av den konferens som Gothia Forum tidigare arrangerat under fyra år.

För mer information och anmälan klicka här.